İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Türkiye’nin Nato’dan talep ettiği patriot füzelerinin İskenderun’a getirilmesini protesto etmek amacıyla planlanan Saadet Partisi(SP) mitinginin iptal edilmesi Saadet Partililer tarafından İskenderun’da protesto edildi.

İskenderun sahilinde Atatürk Anıtı meydanında toplanan yaklaşık 150 kişilik Saadet Partili grup ellerinde taşıdıkları döviz ve pankartlar ve attıkları sloganlarla hem patriot füzelerinin İskenderun’a getirilmesini hem de mitingin iptal edilmesini protesto etti. Amerika, İsrail ve Hükümet aleyhine sloganlar atan grup zaman zaman da tekbir getirdi. Polisin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı eyleme Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İl Başkanı Necmettin Çalışkan ve İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik katıldı.

Şerafettin Kılıç burada yaptığı konuşmada mitingin amacının Ortadoğu'da oynanan oyunların halka anlatılması olduğunu ve hükümetin bu mitingi yasaklayarak Saadet Partisi'nin sesini kısmayı hedeflediğini söyledi. Kılıç, "Irak işgali, Suriye’nin içinde bulunduğu durum, İran ve Türkiye üzerindeki hesaplar, hep bu planın bir parçasıdır. Ortadoğu’da 22 yeni ülke oluşturulması çalışmaları böl palana ve yut planlarından başka bir şey değildir. Füze kalkanı ve patriotlar aynı oyunun bir parçasıdır. Bu oyun Büyük Ortadoğu Projesi, diğer bir ifadeyle büyük İsrail’in kurulması planlarından başka bir şey değildir." görüşlerini savundu.

Açıklamaların ardından eylam olaysız sona erdi.

Editör: TE Bilisim