Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Ataşehir'de, inşaat çalışması sırasında İSKİ'ye ait su borusu patladı. Borudan akan su cadde ve sokakları göle çevirdi. Bazı vatandaşlar suyun iş yerlerine dolmaması için sokaklara kum torbalarıyla barikat kurdu.

Batı Ataşehir'de, inşaat temelinin kazılması sırasında iş makinesi İSKİ'ye ait su borusunu patlattı. Patlayan borudan çıkan su cadde ve sokaklara aktı. İnşaat firması, patlayan suyun çıktığı yer ve çevresinde önlem alarak belediye ekiplerine haber verdi. Bu sırada suyun aktığı güzergah üzerinde bulunan esnaf anlar yaşadı. Evlerinin ve iş yerlerinin zarar görmesini engellemek isteyen bazı vatandaşlar kendi imkanlarıyla önlem aldı. Vatandaşlar, tahta ve kum torbalarıyla suyun yönünü değiştirmeye çalıştı.

Yaklaşık 2 saat boyunca temiz suyun boşa aktığını söyleyen bir vatandaş, "Çalışma sırasında boruyu patlatmışlar. Büyük bir israf oldu. 2 saattir suyu kesemiyorlar. Umarım bizim faturalarımıza yansıtmazlar." diye konuştu. Bu arada caddeleri dolduran su nedeniyle sürücüler de de zor anlar yaşadı. Suyun yola taşıdığı çakıl ve taşlar firma çalışanları tarafından temizlendi. İSKİ görevlilerinin ana boruyu kapatmasından sonra su kesildi.


Editör: TE Bilisim