İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Bursa’da, girdikleri evde hırsızlık yapan iki genç suçüstü yakalandı. Polis yaptığı araştırmada, girdikleri evde parmak izi bırakmamak için çorap kullandıkları belirlenen zanlılardan birinin başka bir hırsızlık olayında sertifikalı pırlanta yüzük çaldığını belirledi.

        Yıldırım İlçesi Umurbey Mahallesi'nde bir eve hırsızlık amacıyla giren kişilerin olduğu ihbarı üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Eve giren ekipler, Ü.H. ve M.A.'yı suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede üzerinden bir miktar dolar, bozuk para ve ziynet eşyası çıkan zanlılar gözaltına alındı.

        Zanlılardan M.A.’nın üzerinde çıkan pırlanta yüzüğün de çalıntı olduğu ortaya çıktı. M.A.’nın bir süre önce girdiği evden çaldığı pırlanta yüzüğü sertifikasıyla birlikte kuyumcuya bozdurması için kardeşine verdiği, kuyumcunun sertifikadan yüzüğün başkasına ait olduğunu belirlediği ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Girdiği evlerde parmak izi bırakmamak için çorap kullanan M.A. isimli zanlı ‘hırsızlık’ suçundan hakkında kesinleşmiş 1 yıl 6 ay hapis cezası sebebiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim