MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde ikamet eden Suriyeliler tarafından hafızlık yarışması düzenlendi. 2 ay önce başlayan hafızlık kursunda dereceye giren 26 hafıza törenle çeşitli hediyeler verildi. Kursa yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

    Yarışmanın en küçük hafızı Abdurrahman Mahmud Mustafa (5) Kuran’ı Kerim’den 3 cüz ezberleyerek birinci oldu. Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Müdürü Halil Tekyıldız kurs ile ilgili şöyle konuştu: "Tesisimizde ikamet eden yaklaşık yirmi sekiz bin Suriyeli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda düğünlerine iştirak ediyor. Cenaze törenlerine katılarak üzüntü ve sevinçlerini paylaşıyoruz. Düzenlenen bu yarışmada dereceye giren kardeşlerimize çeşitli hediyeler vererek onları mutlu etmeye çalıştık. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Editör: TE Bilisim