İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Kars Özel Sultan Alparslan Koleji ilkokul öğrencileri, 2012 – 2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısını 'Cemre' adlı dergi çıkararak kapattı.

Kolej Müdürü Fatih Akaslan, öğrencilerinin ilk yarıda aldıkları eğitimin yanı sıra büyük bir heyecanla hazırladıkları ve röportajlar yaptıkları dergi çalışması ile kendilerine olan öz güvenlerini kazandıklarını söyledi.

İlk röportaj deneyimlerini Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan ile yaşadıklarını belirten Akaslan, "Dergimiz; bir anlamda 1. dönem eğitim başarılarının yansıdığı karnelerini alan öğrencilerimizin sosyal alandaki başarılarının karnesidir. Bu doğrultuda öğretmenlerin ve öğrencilerin makalelerinin, öğrencilerin deneme, şiir ve araştırma yazılarının yer aldığı yanı sıra röportajların yapıldığı ‘Cemre’ dergisi okulda ki güzelliklerin paylaşılması açısından da önemli bir çalışma olmuştur.” dedi.

Eğitim öğretim yılının ilk yarısında hedeflenen doğrultuda başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını kaydeden Akaslan, "Bu doğrultuda öğrencilerimizin; güçlü bir kişiliğe, karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, topluma karşı sorumluluk duyan, yapıcı ve verimli kişiler olarak yetişmelerini sağlamaya 2. dönemde de devam edeceğiz." diye konuştu.
Okul öğrencileri ise yıl ortası karnelerini almanın sevincini yaşadıklarını aktararak, ara tatilde kitap okumanın yanında kendi çıkardıkları dergiyi okumanın mutluluğunu yaşayacaklarını kaydetti.


Editör: TE Bilisim