1- Sümelâ üzerinden kirli davalarını dünya efkârına duyurmaktır.

Trabzon'un Fetih tarihini, ne Trabzon Vâlisi, ne Milletvekilleri, ne Belediye, ne de en tepe noktada ki Muhteremler bilmiyorlar!

Eyyy ağalar, beyler;

Madem Ayasofya kılıç hakkıdır o zaman Sümela nedir?

2-Sümelâ Manastırı Yunan için, hayâli Pontus’a giden yolun ilk kilometre taşından ibâret stratejik bir üstür. Bu yüzden mübadeleyi tersine çevirme yolu arıyorlar.Papazlar ve Yunan istihbarat elemanları, İnanç Turizmi mavalıyla Trabzon'u işgâl provaları yapmaktayken biz uyuyoruz!


3-SÜMELÂ MANASTIRI KİRLİ BİR GEÇMİŞE SAHİPTİR!

Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit

Rus işgâli sırasında Pontus çeteleri Sümela'yı silâh deposuna çevirmişler, Atatürk'ün Samsun'a çıktığı sene ise Sümelâ Manastırından açtıkları ateşle 500 civarında askerimizi şehit etmişlerdi.


4-2009'da KALANDAR KUTLAMASI bahanesiyle Trabzon’a gelen Yunanlılar arabalarına "BURASI PONTUSTUR, PONTUS BİZİMDİR" gibi yazılar yazmakla kalmadılar, şehrin merkezinde bulunan Zağnos Köprüsü üzerine çıkan 25 kişilik Yunanlı Papaz, cübbe giyip "TRABZON BİZİMDİR" diye bağırdılar.


5-Bundan beş yıl önceki gelişlerinde ise Sümelâ Manastırında yaptıkları sözde âyin sırasında, üzerinde ‘’PONTUS’’ yazılı gömlekler giyerek gövde gösterisinde bulunup Pontus propagandası yapmışlardı.

Tarihin hangi döneminde Yunandan Karadeniz'e Yunan göçü olmuştu?! Hiç bir zaman

Editör: TE Bilisim