1-Yıllarca oy verdiğim CHP'den dersim kriptolarının partiyi ele geçirmesi üzerine....CHP artık kapatılmalıdır diyen 10 Aralıkçıların CHP'yi ele geçirmeleri üzerine istifa etmiştim.

(Canan Kaftancı'nın il başkanı seçilmesinden 3 gün sonra istifamı ilgili mercilere göndermiştim)

2-Bilenler bilir Millet İttifakını hep savundum, demokrasi ve hukuk mücadelesi olarak gördüm, Kılıçtaroğlunun Adalet yürüyüşünde de kendisine eşlik ettim. Ülkeye demokrasi ve hukuk gelsin, milletvekillerini liderler değil halk seçsin istedim, güçler ayrılığı olmazsa olmaz dedim..

3-Ama biz bu değerleri savunurken CHP de öyle şeyler oluyordu ki, adeta aklımızla alay ediliyordu.

Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?

İlk şoku; koca CHP de Cumhurbaşkanı adayı olacak biri bulunamıyor!

"ekmek için Ekmeleddine tıpış tıpış oy verin" diyen Kılıçtaroğlu yani genel başkanımız yaşatıyordu bize.

4-sonraki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, bu defa Saadet Partisinin aday olarak sunduğu ABD'nin Gül'ü Kılıçtaroğlu tarafından kabul ediliyordu! Ve dün kalkmış yine diyor ki Kılıçtaroğlu, "niye Gül'den korkuyorsunuz!"

5-Abim ve ablam Ergenekon tertibinden yıllarca Silivri zindanlarında yattılar, mesleklerinden oldular, hastalandılar şu itler yüzünden! Ama siz kalkıp damgalı açılımcı Yüksel Taşkın'ı CHP genel başkan yardımcısı yaptınız kendinize! Biz şimdi sizi nasıl SAVUNALIM Akitlere karşı!?

6-CHP genel başkan yrd.larına bakın hele! Biri, CHP kapatılmalıdır diyen Oğuz Kağan Salıcı, diğeri damgalı fetöcü ve pkk açılımcısı! Diğerlerini biliyorsunuz zaten yazıp moralinizi bozmayayım şimdi!

Bu kadro ile Cumhur İttifakına karşı mücadele edilir mi?

Bu da oldu! Taraf yazarı CHP'nin tepesinde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan Yardımcısı yaptığı Yüksel Taşkın, FETÖ’nün Ergenekon, Balyoz gibi kumpas davalarının tetikçisi Taraf’ın yazarı çıktı. Taşkın ayrıca 'Açılımcı'...

aydinlik.com.tr

7-Sonuç: Türkçü her partide olur ama partizan olmaz! Türkçünün partisi olmaz.

Türkçü, Atatürkçüdür, Atatürk ilke ve inkilaplarını her şartta savunur. Türkçü, partiler üstüdür.

Türkçü, her partiyi ülkenin bekası için gerekli gördüğü konuda eleştirir. Türkçü yalpalamaz dik durur!

Editör: TE Bilisim