İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Diyarbakır Kayapınar İlçe Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından hazırlanan yıl sonu sergisindeki Sur fotoğrafları yoğun ilgi gördü.

Kayapınar İlçe Halk Eğitim Merkezi, yıl sonu sergisi düzenledi. Kültür Merkezi’ndeki sergiye Kayapınar HEM Müdürü Enver Kızıl’ın yanı sıra STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Halk oyunları ve Taekwando gösterimi ardından davetliler sergiyi gezdi. Yıl sonu sergisinde en çok ilgiyi Sur ile ilgili resimler alırken, açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından sergiye ilgi arttı.

Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kayapınar Halk Eğitim Müdürü Enver Kızıl, “Bizim HEM bünyesinde açmış olduğumuz 148 çeşit kurs var. Genel kapsamda 3 bin 82 kurs çeşidimiz bulunmaktadır. Vatandaşlarımız bu kurslardan faydalanmak için HEM’e gelmelidir. Açmış olduğumuz kurslardan ücretsiz bir şekilde faydalansınlar. Resimlerde serbest konular çalışıldı. Her konudan resimlerimiz mevcuttur. Bu resimler arasında Sur da var. Diyarbakır’ı Diyarbakır yapan Sur’dur. Sur, bizim tarihi dokumuz olduğu için resimlerine de yer verdik.” dedi.
Cihan

Editör: TE Bilisim