12 Eylül’ün karanlık döneminde yurt dışında yeni bir hayat sürmek zorunda kalan, sürgün ve çileli hayat yaşayanlardan Ethem Kıskıs, Frankfurt’ta toprağa verildi. 


GIYABİ NAMAZ KILINDI

Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!

Öte yandan Kıskıs’ın 41 yıldır gidemediği memleketi Kastamonu Taşköprü Taş Camii’de gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Kastamonu ve Taşköprü MHP Belediye Başkanları MHP ilçe başkanları ve Ülküdaşları, akrabaları, hemşehrileri, Ankara Çankaya Ocak yıllarından Ercan Alaftar, MHP milletvekili Ali Uzunırmakla birlikte yüzlerce sevenleri katılarak ruhuna dualar gönderdiler.

Türk Federasyon eski yöneticilerinden olan Cevat Saraç’ ta “Frankfurt’ta, Ethem Kıskıs Kardeşimizi, ülküdaşımızı, Hakk’ın rahmetine teslim ettik. Frankfurt’taki cenaze namazından ayrı olarak, aynı saatte, aynı anda, Ankara’da Tacettin Dergâhı’ında ve Hacettepe Üniversitesi-Beytepe Kampüsü’nde, Kastamonu merkezde ve Taşköprü’de ve de Konya’da ülküdaşlarımız, kıldıkları gıyabi cenaze namazlarıyla ve dualarla, Ethem Kardeşimize karşı son görevlerini yerine getirdiler. Allah hepsini kabul etsin. Bizler, eğer varsa, hakkımızı helal ettik. İnşallah Ethem’de haklarını bize helal etmiştir. Allah rahmetiyle muamele etsin. Mekânı Cennet olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim