YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
CHP'li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede bir mahallede yaptırılan parka eski MHP Antalya İl Başkanı merhum Turhan Atasever'in ismini verdi.

MHP'li eski il başkanı Atasever'in Muratpaşa ilçesi Güzelbağ Mahallesi'nde bir parka isminin verilmesiyle ilgili açıklama yapan MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, MHP camiasına böylesi bir mutluluğu yaşattıkları için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile tüm belediye meclisi üyelerine en içten duygularla teşekkür ettiklerini söyledi.

İl Başkanı Gençer şunları söyledi: "Muratpaşa Belediye Meclis üyemiz avukat Mustafa Taşbaş'ın, efsane il başkanımız merhum Turhan Atasever isminin yaşaması için vermiş olduğu soru önergesi, Muratpaşa Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilmiştir. İsim Verme Komisyonu tarafından da Güzelbağ Mahallesi'ndeki bir parka Turhan Atasever isminin verilmesi uygun görülmüştür. 4 Şubat 2015 tarihindeki belediye beclis toplantısı'nda da nihai karar verilmiştir. Bu gelişme bizi son derece memnun etmiş ve duygulandırmıştır. Bize bu mutluluğu yaşatan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a ve tüm belediye meclis üyelerine en içten duygularımızla teşekkür ederiz."

Editör: TE Bilisim