YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Arap mültecilerin birde Uluslararası anlaşmalardan kaynaklanan hukuki hakları var. Bunlara bir de vatandaşlık verildi ve vatandaşlık hakları doğuyor. İleride çözüm aransa bile Uluslararası baskı olacak.

Bu iş başımıza çok iş açacak zaten plan baştan buydu. Türkmenleri sınırdan sokmayıp Arapları ülkemize doldurmalarının sebebi açıkça ortaya çıktı anlamayan ahmaktır. Bu iş ciddi aklınızı başınıza toplayın, mevcut Partilerin alayı bu işlerin içinde.

AB Ülkelerinin bir kaç bin kişi dışında mülteci almamasının sebebi bu işleri hesaplamalarındandır. İnsanlık hakları falan derken emperyalistlerin kumpasında çok karanlık bir ufka doğru gidiyoruz.

Bu iş AKP nin elinde de değil bu iş Padişahı da çok aşar.

http://www.goc.gov.tr/icerik/tum-gocmen-iscilerin-ve-aile-fertlerinin-haklarinin-korunmasina-dair-uluslararasi-sozlesme_341_639

GÖÇMEN GRUPLARIN SOSYAL HAKLARI
https://sosyalpolitika.fisek.org.tr/gocmen-gruplarin-sosyal-haklari/

TÜM GÖÇMEN İŞÇİLERİN VE AİLE FERTLERİNİN HAKLARININ 
KORUNMASINA DAİR ULUSLARARASI SÖZLEŞMENİN ONAYLANMASININ 
UYGUN BULUNDUĞU HAKKINDA KANUN
 
https://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k4662.html

Tüm Göçmen İşçilerin ve Aile Fertlerinin Haklarının Korunmasına Dair Uluslararası Sözleşme
http://www.goc.gov.tr/files/files/Tüm%20Göçmen%20İşçilerin%20ve%20Aile%20Fertlerinin%20Haklarının%20Korunmasına%20Dair%20Uluslararası%20Sözleşme.pdf

ÖSO, NUSRA, IŞİD, AHRARU ŞAM vs. Kelle avcıları iç içedir, biri birinden hiç farkı yoktur. Kimse bunlara ortaya karışık Suriyeli demesin.

Zafer YÜCEL

Editör: TE Bilisim