Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen, biri ağır üç kişinin yaralandığı trafik kazasını evine giderken fark eden İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, yardımcı olmak için durdu. Kaza yerine gelen polis ekiplerini yönlendiren Bilkay, sağlık durumları hakkında bilgi aldığı yaralılar hastaneye kaldırılasıya kadar orada kaldı.

Kaza, saat 01.30’da Zafer Payzın Köprüsü altında meydana geldi. Konak'tan Karşıyaka istikametine seyreden Burkay Türkseven (21) idaresindeki 35 EMB 83 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yolun sağ tarafında bulunan bariyerlere çarpıp takla attı. Ters dönen otomobilde bulunan üç kişi yaralanırken bir kişi sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada makam aracıyla evine giden İl Emniyet Müdürü Bilkay, kazayı görüp durdu. Arabada sıkışan sürücü Türkseven ile arkadaşları Batu Erdir (21) ve Murat Çağrıtekin'i (20) kontrol etti. Ekipleri yönlendiren Bilkay, bir kaza daha yaşanmaması için çevre güvenliği aldırdı.

Türkseven, AKS 110 ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak Ege Üniversitesi, Erdir Karşıyaka Devlet, Çağrıtekin ise Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Emniyet Müdürü Ali Bilkay, acil yardım ekiplerinden yaralılar hakkında bilgi aldıktan sonra kaza yerinden ayrıldı. Yaralılardan Burkay Türkseven'in hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer iki kişininse durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim