Tacizciyi dövüp tavana astılar! Konya’da Mustafa B. ve ağabeyi Hacı B., eşinden boşanan kız kardeşini taciz ettiği iddiası ile Doğan Ü.’yü evde el ayaklarından iple bağlayıp dövdükten sonra, ipin ucunu da tavana bağlayarak polisi aradı.

Olay, dün (8 Nisan) merkez Karatay ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde meydana geldi. İki çocuk annesi 35 yaşındaki A.B.'yi iddiaya göre sürekli taciz eden aynı mahallede oturan TIR şoförü Doğan Ü., dün yine kadının evine geldi. A.B. de kardeşleri Hacı B. ve Mustafa B.'ye haber verdi.

Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?

TACİZCİYİ DÖVÜP TAVANA ASTILAR

Eve gelen iki kardeş, iple el ve ayaklarını bağladıkları Doğan Ü.'yü dövdü. Ardından ipin ucunu tavandaki çengele bağladıktan sonra polise haber verdi. Kanlar içinde kalan Doğan Ü., eve gelen polis tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İki kardeş de gözaltına alındı. A.B. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Editör: TE Bilisim