AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
25 Aralık yolsuzluk dosyasında görev aldıkları için yargılanan polislerin davasında tahliye edilen eski komiser yardımcısı Hüseyin Korkmaz, ''İşin açıkçası mutlu değilim. Silivri'den kampüsten gelirken arkamı dönüp baktığımda mutlu olmak için hiçbir sebebim yok şuan. İçerideki arkadaşların hepsi hallerinden memnun. Herkese çok selamları var.'' dedi.

25 Aralık yolsuzluk dosyasında görev alan polislerin yargılandığı davada yargılanan eski komiser yardımcısı Hüseyin Korkmaz Silivri Cezaevi'nden tahliye oldu. Akşam saatlerinde tahliye işlemleri tamamlanan Korkmaz, cezaevi çıkışında Güney Koreli eşi Leyla Korkmaz ve 2 yaşındaki kızı Dilruba ile hasret giderdi. 17 ay 10 gündür tutuklu olduğunu hatırlatan Korkmaz, ''Hiç görev almadığım hiç alakamın hatta bilgimin bile olmadığı herkes gibi medyadan 25 Aralık tarihinde öğrendiğim bir dosya ile ilgili 17 ay 10 gündür tutukluydum. İlk defa hakkımda adil bir karar verildi. İşin açıkçası mutlu değilim. Silivri'den kampüsten gelirken arkamı dönüp baktığımda mutlu olmak için hiçbir sebebim yok şuan. İçerideki arkadaşların hepsi hallerinden memnun. Herkese çok selamları var. Bugünlerin geçeceğine inanıyorlar. Bizde öyle inanıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Sürecin başından beri buradaki insanların mağduriyetini dile getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Cezaevindeki diğer arkadaşlarının morallerinin iyi olduğunu belirten Korkmaz, ''Yaptıklarından eminler, işlerinden eminler, kendilerinden eminler, hepside dimdik duruyor.'' şeklinde konuştu.

'YARIM MUTLUYUZ'

Hüseyin Korkmaz'ın eşi Leyla Korkmaz ise, ''Yarım mutluyuz. Çünkü içeride daha çok tutuklu yatan diğer abiler var. İnşallah onların hepsi çıktığında gerçek bayramı yaşarız inşallah. Darısı diğerlerine.'' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim