Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Adana'da, bir kişi müşteri gibi girdiği kuyumcudan el çabukluğuyla künyeyi çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, kuyumcu sahibi olayı ancak 3 gün sonra fark edebildi.

Merkez Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’nde bir kuyumcuya gelen iyi giyinimli bir kişi, müşteri gibi önce dışarıdan vitrinlere baktı. Daha sonra içeriye giren şahıs, kuyumcu İlker Tekin’e yüzük veya künye almak istediğini belirtti. Yüzükleri deneyen ve kuyumcuya sürekli sorular soran şahıs sağ eliyle de iki künyeyi almak istedi. İlk denemesinde başarılı olamayan şahıs daha sonra Tekin’in dalgınlığından yararlandı. Kutudan çektiği iki künyeden birini elinin içine gizleyen şahıs, diğerinin fiyatını kuyumcuya sordu. Başka yüzüklere de bakan şahıs, daha sonra elindeki künyeyi cebine koyarak dükkandan ayrıldı.

Olaydan 3 gün sonra künyeleri incelerken eksik olduğunu fark eden Tekin, güvenlik kameralarını kontrol ettiğinde bir kişinin künyeyi aldığını gördü. Durumu polise bildiren Tekin, çok üzgün olduğunu belirterek, “Alın teriyle bir şeyler kazanmaya çalışıyoruz. Akşam üstü 14.60 sıralarında geldi. Takım elbise giymiş, temiz birine benziyordu. Hiç şüphelenmedim. Yüzük çıkarttı, künyelere baktı. Bizim canımız yandı başkalarına zarar vermesin. Zaten bilinen bir hırsızmış. Tanımadığımız için böyle bir şey başımıza geldi.” dedi.

Editör: TE Bilisim