Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Soyguncuların yaylım ateşine tutarak soymak istediği, ATM'ye para taşıyan taksici, hem canını hem de üç banka çalışanını ve parayı kurtardı.

Mersin’in Silifke ilçesinde bir bankanın ATM cihazına para taşımak için yola çıkan aracı soymak isteyen biri banka memuru 5 kişiden üçü yakalandı. İki kişinin hala arandığı bildirildi. İki gün önce Silifke’den Gülnar ilçesinde bulunan ATM cihazına para ve evrak taşımak üzere yola çıkan ve içinde 3 banka çalışanının bulunduğu ticari taksi, Silifke’nin Çadırlı köyü mevkiinde ateş açılarak soyulmak istendi. Üç soyguncunun sağa çektikleri araçtan inip dur ihtarı bile yapmadan pompalı tüfekle ateş açmaya başladığını gören taksi şoförü Murat Yaman, aracı durdurmadan kaçtı. Birkaç el ateş açılan araçta bulunan üç banka çalışanı yara almadan kurtuldu, araç şoförü Yalman ise elinden yaralandı. Taksi şoförü telefonla olayı 156 jandarma hattına haber verdi. Gökbelen köyündeki jandarma karakoluna ulaşan taksi sürücüsü ve üç banka çalışanı, kar maskesi takan soyguncuların araç plakasını bildirdi.

Mersin il ve ilçe jandarma ekiplerinin polis ile yaptığı işbirliği sonucunda şüphelilerden H.C. Erdemli ilçesinde yakalandı. Yapılan araştırma ve takip sonucunda Silifke’de yataklık yapan N.S. ve soygunu yapan çete üyelerine bankadan bilgi sızdırdığı iddia edilen banka memuru İ.C. gözaltına alındı. Çıkarıldıkları Silifke Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderilen çetenin kaçan iki üyesini ise arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Editör: TE Bilisim