İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Beyoğlu’nda ‘Gezi Parkı’ olaylarının 3. yıldönümü sebebiyle eylem yapıldı. Polis, İstiklal Caddesi Fransa Konsolosluğu önüne kadar yürüyen grubun Taksim Meydanı ve Gezi Parkı’na çıkmasına izin vermedi. Grup ile polis arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

Gezi olaylarının 3. yıldönümü sebebiyle CHP Gençlik Kolları öncülüğündeki grup Taksim’de eylem yaptı. CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı önünde saat 19.00 sıralarında toplanan grup, çeşitli sloganlar eşliğinde Taksim’e doğru yürüyüşe geçti. İstiklal Caddesi Fransa Konsolosluğu önünde önlem alan polis grubun daha ileri geçmesine izin vermedi. CHP’li bazı milletvekillerinin de bulunduğu grup burada basın açıklaması yaptı. Gezi olayları sırasında hayatını kaybedenlerin isimleri teker teker okundu. Grup açıklamanın ardından dağılmaya başladı. Dağılım sırasında slogan atan bir grup ile polis arasında gerginlik yaşandı. Olaylar sırasında bir polis memurunun bacağından bıçakla hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Yaşanan gerginlik sırasında CHP Milletvekilleri Ali Şeker ve Eren Erdem polis yetkilileriyle tartıştı.

Polisin Gezi Parkı ve Taksim Meydanı çevresindeki geniş güvenlik önlemi devam ediyor.
Cihan

Editör: TE Bilisim