MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Boğaziçi Köprüsü üzerinde yaptığı evlilik teklifi ile dikkatleri üzerine çeken Ferit Cebe ve Senem Yagar çifti, düğün merasim yürüyüşünü Taksim'i faytonla turlayarak yaptı.

Geçen günlerde Boğaziçi Köprüsü üzerinde orkestra eşliğinde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunan Ferit Cebe, Taksim'de düğün merasim yürüyüşü gerçekleştirdi. Vatandaşların ilgili bakışları altında faytonla Taksim İstiklal Caddesi'ni turlayan Ferit ve Senem çifti, şeker dağıtarak mutluluklarını çevredekilerle paylaştı.

Cebe, bu organizasyonla diğer insanları da cesaretlendirmek istediğini belirterek, "Biz Türk erkeği olarak Türk kadınlarımızı, annelerimizi, bacılarımızı sevdiğimiz insanı kalbimizde sır gibi tutmaya çalışıyoruz. Türkiye'mizde talihsiz olaylar yaşansa da biz bunu unutturmaya çalışıyoruz. Bu yaptıklarımızla diğer insanları da cesaretlendirmek istiyoruz." dedi.

Merasimden haberi olduğunu söyleyen Senem Yagar, "Benim çok hoşuma gitti. Bu kadar güzel olacağını hiç beklemiyordum. Etraftaki insanların tepkisi inanılmaz derecede güzeldi." şeklinde duygularını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim