‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
Tarçın ve arkadaşları Kırıkkale’de Özel Kızılırmaklı İlköğretim Okulu'nda miniklerine unutamayacakları bir gün yaşattı.

Tarçın ve arkadaşlarını televizyonlarda görmeye alışın olan minikler, İl Kültür Merkezi’nde düzenlenen tiyatroda doyasıya eğlendi. Yüzlerce öğrencinin yanı sıra yanı anne ve babalar da Tarçın ve arkadaşlarını takip etti. Tiyatro oyununda Tarçın ve arkadaşları çocuklara iyi ve doğru davranmaya yönlendiriyor.

GÜZEL BAŞLADILAR

Tarçın ve arkadaşlarının öğrencilere mutlu bir gün yaşattığını açıklayan Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, “Tarçın ve arkadaşları öğrencileri hem eğlendirdi, hem de güzel bilgiler verdi. Yaklaşık bir saat süren tiyatro oyununda çocuklar güne güzel başladılar.” dedi.


DOĞRUYA ÖĞRETİYOR
Tarçın ve arkadaşları çocukları iyi ve doğru davranışlara yönlendirmenin yanı sıra paylaşma, yardımlaşma gibi kavramları da öğretmeyi hedefliyor. Bunu da çocukları eğlendirerek yapıyor.
Tarçın ve arkadaşlarının tamamen gerçek hayata uyarlanabilecek karakterler olmaları ve gerçek hayatta görülebilecek davranış kalıplarını, alışkanlıkları ve iletişim şekillerini sergilemelerinden oluşturuyor. Tarçın'ın faaliyetlerinden biri de Çınçınlar Ormanı'nı korumak oluyor.

Editör: TE Bilisim