AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yeni otogar inşaatının bir akaryakıt istasyonunda araç yıkama yüzünden çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

İddiaya göre, benzin istasyonuna benzin almak için gelen üç kişi, benzin aldıktan sonra aracı yıkamak istedi. Üç kişiden biri oto yıkama servisindeki su pompasını çalıştırdı. Suyun tazyiki ile hortum şahsın elinden kurtularak sağı solu ıslatmaya başladı. Bunun üzerine akaryakıt istasyonu görevlileri, genci sert bir dille uyardı. Karşılıklı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kendisini istasyon çalışanlarının dövdüğünü ileri süren genç, olayı babasına aktardı. Oğlunu kanlar içinde gören babanın, Geriş Mahallesi'nden topladığı yaklaşık 40 kişi, ellerinde sopalarla olayın yaşandığı akaryakıt istasyonuna geldi.

Akaryakıt istasyonunun camını çerçevesini indiren kalabalığı polis ekipleri güçlükle kontrol alına alabildi. Çıkan olaylarda 6 kişi taş ve sopalarla çeşitli yerlerinden yaralandı. Kalabalığın dağılması için sıkılan biber gazından bir polis memuru da etkilendi. Yaralılar Burhaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kavgaya karışanları belirlemek için çok sayıda vatandaşın ifadesine başvurdu. Söz konusu akaryakıt istasyonunda polisin çevre kontrolü aldığı görüldü.

Editör: TE Bilisim