Kocaelili iş adamı Agah A., S.D. adlı kıza tecavüzden 13 yıl hapse mahkum oldu. Bir gün bile cezaevinde yatmayan işadamı milletvekillerinin de katıldığı görkemli bir düğünle evlenince S.D yargıya isyan etti.

Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in haberine göre S.D. adlı genç kadın 2009 yılında İstanbul Bostancı’da yemekli bir arkadaş ortamında Kocaeli’nin önde gelen işadamlarından Agah A. ile tanıştı. Agah A. yemekte buluşanları evlerine bırakmak üzere otomobiline aldı. Herkesi evlerine bıraktıktan sonra S.D. ile yalnız kalan Agah A. genç kızın bütün itirazlarına rağmen otomobilini o dönem yapımı devam eden Gebze’nin Çayıroavası beldesindeki Gökdeniz Konutları’na sürdü.

Burada S.D.’ye defalarca tecavüz etti. Genç kız hala ailesinden sakladığı olay sonrası Gebze Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Dört yıl önce başlayan yargı süresince iş adamı zorla ilişki iddiasını reddetti. Ancak S.D. tecavüze uğradığını doktor ve Adli Tıp’tan aldığı raporlarla kanıtladı.

Yargıtay kararı bekleniyor

Yargılama sürerken iş adamı Agah A, geçen yıl mayıs ayında İstanbul’da milletvekillerinin de katıldığı görkemli bir düğün yaparak dünya evine girdi. Mahkeme Agah A. hakkındaki kararı 4 ay önce verdi. Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesi Agah A.’nın işlediği suçu deliller ve doktor raporlarıyla sabit görerek, 13 yıl hapis kararı verdi. Mahkeme cezanın infazını hükümlünün kaçma şüphesi olmadığı gerekçesiyle Yargıtay’dan gelecek karar sonrasına bıraktı.

‘Yıllardır elini kolunu sallayarak dolaşıyor’

Tecavüz hükümlüsü işadamının bir gün bile cezaevine girmemesine mağdur S.D. isyan etti:

“Bana tecavüz eden kişi hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor. Benim dünyam karardı, hayatım paramparça oldu. Bostancı’da bir arkadaşım vasıtası ile tanıştığım Agah A. beni Gebze’de kendine ait eve götürerek tecavüz etti. Beni evinde tutup defalarca bu eylemini gerçekleştirdi. Açtığım dava sonucunda bu şahıs 13 yıl hapis cezası aldı. Ancak ne hikmettir ki tecavüzden hapis cezası alan bir kişi yıllardır dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Olayın ardından psikolojik destek aldım. Benim hayatımı karartan kişi ise milletvekillerinin katıldığı bir düğün ile evlenerek yuvasını kurdu. 5 aydır Yargıtay’ın bu cezayı onaylamasını bekliyorum. Davadan vazgeçmem için bir çok telefon aldım, tehdit edildim. Davadan asla vazgeçmeyeceğim.”

DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!

Editör: TE Bilisim