Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
 Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Taşmedreseli Yurtşen Durmaz, bir süredir tedavi gördüğü Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

"Dünyada hiç bir kan bağım yok, tek ailem Ülkücülerdir" sözleriyle tüm ülkücü camiayı duygulandıran Yurtşen Durmaz  ülkücülerin katılımıyla Muratpaşa caminde kılınan cenaze namazı sonrası, Antalya Ülkü Ocakları Binası önünde helallik alındı ve akabinde Kurşunlu Mezarlığına defnedildi.

Öte yandan 11 yıl cezaevinde kalan Taşmedreseli Yurtşen Durmaz'ın cenazesinde MHP Genel Merkezi'nden, Antalya İl teşkilatından ve iki Antalya milletvekilinden kimsenin cenazeye katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Ülkü Ocakları İl  teşkilatı hastane safhası ve sonrasında Taşmedreseli ağabeyleriyle yakından ilgilendikleri gelen bilgiler arasında.. 

Asıl iliginç olan ise MHP yöneticilerinin cenazeye katılmamasına rağmen  CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın cenazeye katılıp tabuta omuz vermesi.



Sahipsiz’İZ (Kerim Çoraklık)

Sabah 08:30’da işte olmam gerekiyor ama uyuyamıyor. Saat 03:34’te yazıyorum bu yazıyı.

MHP’ye oy vermediği için kızdığım akrabalarım, arkadaşlarım, mahallenin esnafı geliyor aklıma; utanıyorum.

Mesela bayramda bir araya geldiğimizde “hadi lan oradan, hırsızlara oy veriyorsunuz” diye biten cümlelerim, “Siyaset için bizim kalbimizi kırmana değmez” diyen akrabalarım geliyor aklıma uyuyamıyorum.

Haksız olmam veya son seçimi kaybetmek değil derdim!

Seçim kaybetmeye karşı bağışıklığımız var artık. İsrail’i protesto etmek için Kolayı yere döküp, aynı firmanın başka markası olan fantayla iftar yapanlara karşı kaybettiğimiz seçim de hiç umurumda değil!

Bizim derdimiz zaten seçimi kaybetmek değil ki…

Seçime kadar, bile bile birbirimizi gazlıyoruz! Zaten her seçime da kaybedeceğimizi bilerek giriyoruz.

Mecliste 80 vekilimiz varmış, 40 vekile düşmüş! Kimin umurunda ki? İsterse baraj altı kalsın!

Ülkücülerin böyle bir derdi yok!

Anlamıyorsunuz, ya da biz kendimizi anlatamıyoruz!

Bugün bir ağabeyimizin sosyal medya paylaşımı kaçırdı uykularımı! Yoksa sizin oturacağınız makamlar, mevkiler zerre kadar umurumda değil! Ne uykumdan vazgeçerim sizin makamlarınız için ne de canımı sıkarım. Değişim istiyoruz ama neyin değişeceğini de bilmiyoruz…

11 yıl bu hareket uğruna Mekteb-i Yusufiye’de çile çekmiş bir ağabeyimiz; YURTŞEN DURMAZ vefat etmiş( Allah mekanını cennet etsin )

“E ne var bunda? İnsan doğar-yaşar-ölür” diyebilirsiniz ama durum öyle değil!

YURTŞEN ağabey hastalanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Hastane kaydı “KİMSESİZ” olarak yapılıyor. Ve rahmetli bu şekilde vefat ediyor.

Koskoca Ülkücü Hareket ve O’nun siyasi temsil noktası olan MHP, o hastane kaydına; ağabeyi-amcası-dayısı-halası-ablası-erkek kardeşi-kız kardeşi yazdıramıyor! Bu adam BİZİM diyemiyor!

Ve daha acısı; YURTŞEN Ağabeyimizin cenazesine, 12 Eylül’de belki de karşı karşıya gelseler birbirlerine kurşun atacakları CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal omuz veriyor!

Sanki;

Bizim Genel Başkanımız YOK!

Bizim Parti Divanımız YOK!

Bizim MYK-MDK Üyelerimiz YOK!

Bizim Milletvekillerimiz YOK!

Bizim 81 İl Başkanımız YOK!

Bizim 400 İlçe Başkanımız YOK!

Bizim kelli felli Ülkücü Ağabeylerimiz YOK!

Allah’tan Ülkü Ocaklarımız var da, son dakika da olsa; Antalya Ülkü Ocakları cenazeye sahip çıkıyor!

Hareket olarak iyi bir yere gelmedik ve iyi bir yere gitmiyoruz!

Gönlümüzde açtığınız bu yara, belki kapanır, kabuk bağlar, kurur…

Umudumuz; kim olur bilmiyoruz ama Yeni Gelecek olanın gönlümüzde açtığınız; Sahipsiz bu İZ‘i silmesini bekliyoruz!

Editör: TE Bilisim