Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Gaziantep'te yaşayan Meryem Gezer isimli bir anne, 30 yaşındaki bedensel özürlü oğlunun tedavi görmesini ve ayağa kalkıp yürümesini sağlayacak tedavi için hayırseverlerden yardım istiyor.

7 çocuk annesi Meryem Gezer'in beşinci çocuğu Abdulkadir Gezer, henüz 20 günlükken geçirdiği havale sonucu ayağa kalkamadı, konuşamadı. Dini nikahlı eşi tarafından terk edilen Meryem Gezer, çocuğunu doktora götüremediği için, Abdulkadir yatağa mahkum kaldı. Eşinin başka bir kadınla evlenmesi ile artık tamamen yalnız kalan Meryem Gezer, onca zorluklara rağmen bütün çocuklarını büyüttü. Ama şimdi tek istediği Abdulkadir'in tedavi olması. Hiç bir zaman umudunu kaybetmediğini söyleyen anne Gezer, yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım isteyerek çocuğunun hastaneye kaldırılıp tedavi olmasını istiyor. Gezer, "Çocuğum bir ayılıkken havale geçirdi ve ne olduğunu anlamadık. Maddi durumumuz iyi olmadığı için bir yere de götürüp tedavisini yaptıramadık. Zaman geçtikçe elleri ve ayakları dondu, konuşamadı. Eşimden ayrı olduğu için eşimin bana bir faydası olmadı. Çocuğumu doktora götürüp bir çaresine bakamadım. Allah rızası için yetkililere sesleniyorum. Çocuğumun hastaneye yatırılıp, yürüyüp, konuşmasını istiyorum." dedi.

"ESKİ BİR TEKERLEKLİ ARABAYLA BAZEN DIŞARIYA ÇIKIYOR"

Komşuları tarafından verilen eski bir tekerlekli sandalyesi ile bazen dışarı çıktığını ifade eden Gezer, "O eski arabayla idare ediyor. Araba bazen bozuluyor, çocuklar tamir ediyor. Zekası yerinde her şeyi anlıyor. Büyüklerimize sesleniyorum, Allah rızası için bir yardım edin." diye konuştu.

Kardeşinin de kendileri gibi yürüyüp konuşmasını isteyen Vedat Gezer, her gün gözlerinin önünde bu duruma dayanamadıklarını belirtti. Kardeşini bir kaç kez doktora götürdüklerini ancak bir çaresinin olmadığı cevabını aldıklarını dile getiren Gezer, "Doktorlar tam teşhis koyamıyorlar. Bedensel özürlü diyorlar, zekası falan her şeyi yerinde. Elimizden geleni yaptık ama başka bir şey de yapamadık. Devlet büyüklerimizden bir yardım bekliyoruz. Sadece sağlığı istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Sadece yürüsün, konuşsun." açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilisim