Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!
TEM otoyolunda seyreden çevik kuvvet otobüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikameti Harp Akademileri mevkiinde devrildi. İkisi ağır 9 polis memurunun yaralandığı kazaya, ani şerit değiştiren kırmızı bir otomobilin neden olduğu belirtildi.

Kaza saat 09.30 sıralarında TEM otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikameti Harp Akademileri mevkiinde meydana geldi. İddialara göre plakası öğrenilemeyen kırmızı renkli özel bir otomobil, ani şerit değiştirerek ilerledi. Çevik kuvvet otobüsünün sürücüsü, otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otobüs, önce bariyerlere çarptı, ardından da takla atarak sürüklendi.

İlk belirlemelere göre 2’si ağır 9 polisin yaralandığı kaza yerine çok sayıda ambülans sevk edildi. Polis ekipleri de, yaralı meslektaşlarına yardım etmek için seferber oldu. Yaralılar, Kağıthane Devlet Hastanesi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bu arada polis, kazaya neden olduğu öne sürülen kırımı renkli otomobilin peşine düştü. Ekipler, telsizden aracın yakalanması için sürekli anons yaptı.

Kaza yapan çevik kuvvet otobüsü ise olay yerindeki incelemelerin ardından kurtarıcı yardımı ile çekildi. Kaza sebebiyle köprü istikametine yol yarım saat süreyle trafiğe kapatılmıştı. Bu sebeple aynı istikamette yaşanan trafik yoğunluğu yolun trafiğe açılmasıyla normale döndü. Olay yerinde de belediye ekipleri kumlama çalışması yaptı.

Editör: TE Bilisim