Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Ankara’nın Keçiören Belediyesi, evlerinin temizliğini yapacak durumda olmayan Keçiörenliler için 'Temiz Evler Gülen Yüzler' hizmetini başlattı.

Uygulama kapsamında kişisel bakım ve ev temizliği, sağlığı tehdit eden zararlı maddelerden arındırma, tadilat- tamirat ve boya- badana faaliyetleri, ihtiyaçlar doğrultusunda mevcut bulunmayan veya işlevini yitirmiş eşya, giyecek ve araçları temin etme hizmetleri ücretsiz olarak veriliyor. Temizlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Keçiören Belediyesi’ni arayarak taleplerini iletiyor. Başvuru ile ilgili gerekli incelemelerin ardından belediye ekipleri ihtiyaç sahibi vatandaşın evine giderek temizlik hizmetini yerine getiriyor.

EVİN NE İHTİYACI VARSA GİDERİLİYOR

Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Evlerinin temizliğini, çamaşırlarının yıkanmasına, kişisel bakımına, saç, sakal tıraşına kadar bütün hizmetlerini görüyoruz. Bir gün ayırıyoruz, o eve gidiyoruz. Evin neye ihtiyacı varsa, eşyalardan bulaşığına kadar, her şeyin temizliğini yapıyoruz. Bu şekilde baktığımız, takip ettiğimiz kişilerimiz, ailelerimiz var. Bu ailelere de bu bakım gerçekleştiriliyor.” dedi. Ak, temizlenecek evlerin vatandaş müracaatları yanı sıra komşulardan gelen ihbarlar veya belediye ekiplerinin yaptığı alan taramaları sonucunda tespit edilebildiğini belirtti.

Editör: TE Bilisim