Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!
İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden Özgül İde, Batman’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan silahlı ve bombalı saldırıda hayatını kaybeden 21 yaşındaki Özgül İde, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından kara yoluyla Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Konaklı Köyü’ne getirildi. İde, kılınan cenaze namazının ardından Kozluk’a bağlı Konaklı Köyü mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Özgül İde’nin annesi Fatma İde ve yakınlarının feryadı yürekleri dağladı.

ACI HABERİ ASKERDE ALDI

Atatürk Havalimanı'na düzenlenen hain saldırıda hayatını kaybeden Özgül İde’nin ağabeyi Osman İde, kardeşinin acı haberini Antalya’da vatani görevini yaparken aldı. Özel izinle kardeşinin cenaze törenine katılan Osman İde, ayakta durmakta güçlük çekti.

“HAVAALANINDA STAJ GÖRÜYORDU”

Özgül’ün, üniversiteyi yeni bitirdiğini ve havaalanında staj gördüğünü belirten amcası Mehmet İde ise şunları dedi: “Saldırı olayının gerçekleştiğini öğrendikten sonra İstanbul’a gittik. Havaalanı diye bir şey kalmamış, her taraf paramparça olmuş. Üniversitesini yeni bitirdi. Atatürk Havaalanı’nda 1 buçuk aydır staj görüyordu. Yansızlık işte, kader kısmet diyelim buna, herkesin ölüsüne Allah'tan rahmet diliyorum. Başka diyecek bir şeyim yok.”
Cihan

Editör: TE Bilisim