Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
 Terörle Mücadele diyorlar Analarımızın göz yaşları duracak diyorlar iyi güzel de Osman Öcalan denilen pisliği TRT ye çıkararak mı terörle mücadele ediyorsunuz.
Bölücü Başı İtin Mektubunu okutarak mı terörle mücadele ediyorsunuz.

Ya da Diyarbakır Meydanında Şehitlerimizin Katilinin Mektubunu Kutsal bir bildirge olarak okutarak mı terörle mücadele ediyorsunuz.

Diyarbakır da mektup okuttunuz bedelini çok ağır ödedik.
Şimdi bu gelinen noktada Osman Öcalan ı TRT yani  devletin  kurumuna  bir Terötisti çıkararak hangi bedelleri ödeyeceğiz.

Ne vaat ettiniz yine. Sizin Milliyetçilik anlayışınız sizin Vatan sevdalığı dediğiniz anlayışınız bu mu? 
Bakın daha öncede dedim yine diyorum DEVLET TERÖR ÖRGÜTLERİYLE PAZARLIK YAPMAZ. MÜZAKERE DE YAPMAZ.MÜCADELE EDER.Senin devletine kurşun sıkan Askerini polisini şehit eden bebekleri hunharca katleden o ermeni döllerine kurşun ile cevap verilir kafalarına sıkılır.

Ama siz ne yapıyorsunuz bunları adeta yücetiltiyor prim veriyorsunuz. Dolmabahçe Sarayında adına Açılım süreci dediğiniz o ihanet sürecinde  siz terörü susturduk diye naralar atarken o hainler bombaları döşediler ve sizin de zaaviyetinizle birer birer patlattılar.

Siz terörü bitirdik diye her naranızda bu ülkede Vatan Evlatları birer birer şehit oldu 

Bu nasıl bir Terörle Mücadeledir. Mektupları okutarak Televizyonlara çıkararak mücadele ettiğinizi mi sanıyorsunuz.Hayır sizin emelleriniz başka sizin düşünceniz başka.

Bu uygulamalarınızla teröre prim veriyorsunuz. Böyle mücadele olmaz.Böyle bitmez. Bunlar yılandır ve başları ezilir. Başlarını ezerek bitirilir.

Dünyanın hiç bir ülkesinde hiç bir devlet terör örgütüyle masaya oturmaz ama malesef biz bu zoru başardık.Utanın. 

Cennet Mekan Abdullah Çatlı Reisimin dediği gibi;"BENİM DEVLETİME  KURŞUN SIKACAK HERKES ÖLECEK YAŞTADIR. TERÖRLE KONUŞULMAZ PAZARLIK YAPILMAZ KAFASINA SIKARSIN SEVEBA GİRERSİN

Bilmem Anlatabildim mi?
Saygılarımla
@ker Mustafa Aket

Editör: TE Bilisim