Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Kartal’da, hayvan pazarından kaçan kurbanlık boğa, trafiği birbirine kattı. Ters yönde yaklaşık 15 kilometre kaçan boğayı bir vatandaş otomobili ile bariyere sıkıştırarak yakaladı.

Karlıktepe Mahallesi’ndeki hayvan pazarına Kars’tan kurbanlık getiren Feruz Ağbulak’a ait kurbanlık boğa, kamyondan indirildiği sırada kaçtı. Kartal Köprüsü’nün üstüne çıkan boğa, ters yönde yaklaşık 15 kilometre kaçtı. Yol boyunca sürücüler, karşılarında boğayı görünce önce şaşkınlık yaşadı. Ardından da çarpmamak için yavaşladı. Boğanın kaçması sırasında yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

Sancaktepe’ye kadar gelen boğa, Bünyamin Aydına isimli sürücü tarafından otomobili ile bariyere sıkıştırıldı. Yakalanan boğa, bariyere bağlanıp sahibine teslim edildi.

Boğayı yakalayan Bünyamin Aydına, “Boğayı aracımla bariyer arasına sıkıştırdım. Daha sonra yularından yakaladım. Aracım küçük çaplı hasar gördü.” diye konuştu.

Boğanın sahibi Feruz Ağbulak ise, “Kars’tan kurbanlık getirmiştim. Kamyondan indirdiğimiz sırada kaçmaya başladı. Kimseye zarar gelmemesi bizi sevindirdi.” diyerek olayı anlattı.







Editör: TE Bilisim