Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Mersin'de geçen yıl Kasım ayında otomobili ile seyir halinde iken motosikletli şahısların silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden TIR sürücüsü Niyazi Değirmencio cinayeti ile ilgili göz altına alınan 13 şüpheli de serbest bırakıldı.

21 Kasım'da meydana gelen olayda TIR sürücülüğü yapan Niyazi Değirmencio(43) 33 BUK 01 plakalı otomobili ile merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi Tırmıl miting alanında seyir halinde iken motosikletli oldukları öğrenilen 2 kişinin silahlı saldırısına uğramış vücudunun çeşitli yerlerine isabet isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Değirmencio kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Niyazi Değirmencio'nun öldürülmeden 15 gün önce yanındaki arkadaşı ile birlikte bir barın işletmecisiyle yol verme meselesi yüzünden kavga ettiğini belirleyip bar sahibi M.S. ile 2 oğlunun da aralarında bulunduğu 2'si kadın 13 kişiyi göz altına aldı. Emniyetteki sorgulamalarında suçlamayı kabul etmeyen zanlıların tümü çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim