İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ünlü tiyatrocu Tekin Akmansoy'un vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Meddah geleneğinin en önemli simalarından birisi olan Merhum Akmansoy, sahip olduğu müstesna özellikleriyle, sahnelerdeki ustalığı ve herkese örnek olacak sanatçı kişiliğiyle hatırlanacaktır." dedi.

Devlet Bahçeli mesajında, şu ifadelere yer verdi: "Türk tiyatrosunun duayen ve saygın isimlerinden birisi olan, üstelik ekranlarda canlandırdığı karakterlerle hafızalarda derin izler bırakan Sayın Tekin Akmansoy'un vefatından büyük bir üzüntü duydum. Meddah geleneğinin en önemli simalarından birisi olan Merhum Akmansoy, sahip olduğu müstesna özellikleriyle, sahnelerdeki ustalığı ve herkese örnek olacak sanatçı kişiliğiyle hatırlanacaktır. Bu duygularla Merhum Akmansoy'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, sevenlerine, tiyatro camiasına ve aziz milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum."
Editör: TE Bilisim