MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Adana'da polis, yılbaşından bu yana dernek adı altında faaliyet gösterip kumar oynatılan bir yere 20 kez operasyon düzenledi. En son pizzacı kılığında tombalacıların mekanına girip delil toplayan polis, 500 kiloluk kapı ve balon sürpriziyle karşılaştı. Kumar oynatılan mekanın her biri 500 kilogramlık 11 santimetre kalınlığındaki 2 çelik kapısını kıran ekipler, tombalacıların delilleri kaybetmek için çatı katında 50 kilogram ağırlığı kaldırabilecek balonu da hazır beklettiğini belirledi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, ihbar ve şikayetler üzerine bu yılın ocak ayından bu yana takibe aldığı M.C.'nin dernek ve kooperatif adı altında değişik mekanlarda kumar oynattığını tespit etti. 2 aylık sürede 20 kez baskın yapıp 1000 kişiye işlem yapan polis, burada bulunan ve kumar oynadıkları belirlenen her bir kişiye 2'şer bin lira ceza kesti. Her seferinde mekan ve tabela değiştiren kumarcıların en son mekanı polisi bile şaşırttı. Pizzacı kılığında bu yere girip delil toplayan polis, çatı katında 50 kilogram ağırlığı taşıyacak büyüklükte bir balona rastladı. Kumarcıların tombala oynattıkları cihazları polis baskını sırasında bu balona bağlayıp uçurdukları ortaya çıktı.

Kumarcıların son mekanına baskın yapan polis, terör örgütü DHKP-C'nin hücre evlerinde benzerlerine rastlanan 500 kilogram ağırlığında 2 demir kapıya rastladı. Koçbaşlarıyla kırılan demir kapıların 11 cm kalınlığında olması dikkat çekti. Baskın sırasında fayans ve klozetlerin altına zula edilmiş halde tombala kağıtları bulundu.

Kumarcıların günlük cirosunun 30 bin lira olduğu ve çalışanların patronlarını tanımadıkları tespit edildi. Kumarcıların polis baskınına karşı tedbir olarak merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi’nde her 100 metreye bir gözcü koydukları belirlendi. Polis, işletmeyi mühürledi.

Editör: TE Bilisim