DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
TV8'de yayınlanan Telegol programı yorumcusu Erman Toroğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde yaşanan ve bütün haftayı meşgul eden muz olayı ile fena dalga geçti.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Galatasaray derbisinden galatasaraylı Drogba'ya trübünden muz sallayan Fenerbahçe taraftarının hareketi gündeme bomba gibi düşmüştü. Erman Toroğlu ise TV8'de yayınlanan Telgol programında ilgili taraftarın "sindirim sistemim bozuk olduğu için stada muz getirdim" açıklamasını eleştirmek için canlı yayında tüm konuklara muz yedirdi.



Erman Toroğlu ve Serhat Ulueren, Fenerbahçe Kulübü'nün tribünlerinde yaşanan olaylar sonrasında hafta içi yaptığı basın toplantısında söylenenlere inanmadıklarını belirtirken bir mizansenle bunu canlandırdılar.

Erman Toroğlu, blenderda muzlu süt yaparken tribünlerde yaşananların bahanesi olmadığını dile getirdi. Kaya Çilingiroğlu da kulüplerin bu tarz açıklamalarla asıl kendilerine zarar verdiklerini söyledi.

Erman Toroğlu böyle dalga geçti;

Editör: TE Bilisim