DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri trafik kazası süsü verilmiş bir kadın cinayetini kısa sürede aydınlattı. Olayla ilgili olarak 2 şahıs adliyeye sevk edildi, şüphelilerden 1’i tutuklanarak cezaevine konuldu.
Kadın cinayeti şöyle tespit edildi; 156 Jandarma İmdat çağrı hattını 22 Mart günü arayan bir şahıs; Etimesgut ilçesi Yukarıyurtçu Mahallesi Ankara-Eskişehir Devlet Karayolu'nda, plakasını alamadığı aracın kız arkadaşına çarparak kaçtığını ve kız arkadaşının olay yerinde hayatını kaybettiğini bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine ulaşan Jandarma asayiş timlerinin ve olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu araştırma ve inceleme neticesinde, olayın trafik kazası süsü verilmiş cinayet olayı olabileceğinden şüphelenilmesi üzerine soruşturma derinleştirdi. Bu kapsamda ihbarcının belirttiği ve plakasını alamadığı araç çevrede araştırıldı ve kan izlerinin takip edilmesi suretiyle maktule çarpan araç olay yerine yakın mesafedeki Turkuaz TOKİ konutlarında park halinde bulundu. Bulunan araç incelendiğinde aracın alt bölümünden hasar aldığı ve aynı bölümde kan izlerinin bulunduğu anlaşıldı, araç sahibi yakalanarak gözaltına alındı. Kadın cesedi üzerinde yapılan muayenede; maktulenin trafik kazası sonucu değil; daha öncesinde hayatını kaybettiği ve bulguların bu yönde oluştuğu hususunda değerlendirme yapıldı. Bu durum üzerine, ihbarcı şahsa ait araçta yapılan detaylı inceleme sonucunda; araç içerisinde ve muhtelif yerlerde etrafa dağılmış şekilde kan izlerinin bulunduğu tespit edildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile soruşturma derinleştirilerek; maktulenin erkek arkadaşının konuyla ilgili verdiği ifadelerde çelişkiler olduğu tespit edilerek olayın cinayet olduğu kanaati oluştu. İl Jandarma Komutanlığınca çok kısa bir süre içinde trafik kazası süsü verilmiş bir kadın cinayeti aydınlatıldı, fail adalete teslim edildi.

Editör: TE Bilisim