Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Ankara'da trafik lambasının bulunmadığı bir kavşağa sürat ile giren iki araç çarpıştı. Araçlardan birinin park halindeki TIR'ın altına girdiği kazada, 3'ü kadın 6 kişi yaralandı.

Gölbaşı ilçesindeki Plevne Caddesi'nde seyir halindeki 06 DR 2246 plakalı otomobil ile Gaffar Okkan caddesinde seyir halindeki 06 ET 6757 plakalı otomobil, iki caddenin kesiştiği yerde çarpıştı. Sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen araçlardan biri, yol kenarında park halindeki TIR'ın altına girdi.

Kazayı görüp, olay yerine gelen vatandaşlar, önce TIR'ın altındaki 06 DR 2246 plakalı araçta bulunan üçü kadın 4 yaralıyı uğraşlar sonucu çıkardı. Ardında camında Bilkent Üniversitesi amblemi olan diğer araçtaki yaralılara yardım etti. Yaralılar, kaza mahalline gelen çok sayıda ambulans ile ilçedeki ve Ankara merkezdeki hastanelere nakledildi.

Görgü tanığı bir vatandaş, Haymana yolundaki yol genişletme çalışmaları nedeniyle trafiğin kazanın meydana geldiği istikamete yönlendiğini, araç yoğunluğu artan kavşaklara trafik lambası konulmadığı için daha önce de kazalar yaşandığını anlattı.

Bu arada yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Editör: TE Bilisim