Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Kabataş - Zeytinburnu seferini yapan tramvayın Karaköy durağındaki turnikeler arızalanınca yolcular ne yapacağını şaşırdı. Akbillerini ve elektronik kartlarını okutamayan yüzlerce yolcu, ücretsiz seyahat etti.

Her gün binlerce yolcu taşıyan tramvayda yolcular dün akşam turnike sürprizi ile karşılaştı. Zeytinburnu-Kabataş hattında seyahat edecek yolcular, Karaköy istasyonunda akbil ve elektronik kartlarını kullanmak istedi. Ancak turnikeler kartları okumadı. Elektrik sisteminde yaşanan arıza sebebiyle turnikeler işlem yapmadı.

Yolcular ise bu durum karşısında bir süre şaşkınlık yaşadı. Kimileri bir diğer turnikeye geçerek kartını orada kullanmak istedi, kimileri ise hiç aldırış etmeden ücretsiz geçti. Bazı yolcular da ısrarla kartlarını okutmaya çalıştı. Etrafta yardımcı olabilecek görevli de bulunmayınca yolcular turnikelerden ücretsiz geçmek durumunda kaldı. Sorun bir süre devam etti.

Sistemdeki arıza çözülünce turnikeler de kartları okumaya başladı.

Editör: TE Bilisim