Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!
Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şırnak'ın Cizre ilçesinde çatışmada 1 askerin şehit olduğu, 3’ünün de yaralandığı belirtildi. Gün içinde çıkan çatışmalarda ise 15 teröristin silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) internet sitesinde yer alan açıklamada, Şırnak’ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında 1 askerin şehit olduğu, 3 askerin de yaralandığı belirtildi. Açıklamada, yaralı askerlerin derhal hastanelere sevk edilip tedavilerine devam edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Gün içerisinde çıkan çatışmalarda bölücü terör örgütü mensubu 15 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiş, bölgede arama faaliyetlerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim