Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
Bülent Şenyürek Kişisel Gelişim ve Danışmanlık Merkezi kursiyerlerine verilen eğitimde bilinçli tüketim, hak arama bilinci ve yolları üzerinde eğitim verildi.

Türkiye’de en fazla NLP Eğitimleri veren Yazar, Uluslar arası NLP-Hipnoz Eğitmeni Bülent ŞENYÜREK, Kişisel Gelişim ve Danışmanlık Merkezilerinde Bilinçli Tüketici Eğitimi

verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “bu eğitimlerin devamını arzu ediyoruz, TBM ile her alanda işbirliğine açık olduklarını, eğitimle başlayan bu işbirliğinin artarak devam edeceğine inandığını” belirtti.

Eğitimi veren Tüketici Başvuru Merkezi Genel Başkanı Av. İbrahim GÜLLÜ; “insanımızın kişisel gelişimine büyük katkı sağlayan kişisel gelişim ve danışmanlık merkezi kursiyerlerinin kişisel gelişimin yanında bilinçli tüketici eğitimi almaları sevindirici bir olay. Belki de Türkiye’de ilk defa kişisel gelişim merkezi ile birlikte tüketici eğitimi verildi. Bu tüketici bilincinin toplumda yerleşmesi açısından çok önemli. Bu işbirliğini daha da geliştirmek istiyoruz” dedi.

Merkezin her ay ücretsiz olarak verdiği Bilinçli Tüketici Eğitiminin 9’ncusu 11 Mayıs 2013 Cumartesi 14.00 arasında TBM Genel Merkezinde yapılacak.

Editör: TE Bilisim