‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde tüp aracına çarpan otomobil takla attı. Sürücü, sağlık ekiplerinin ambulanstan getirdiği çekiç ile aracın ön cam kırılarak çıkartıldı. Takla atan otomobile çarpan bir başka otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

Kaza, Yeşiltepe Kepez yolu Göçmenler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, park halindeki bir otomobili sollayan 67 LP 390 plakalı otomobil sürücüsü Murat Güz (37) sol şeritteki otomobillere çarpmamak için fren yaptı. Aracı durduramayan sürücü, yol kenarında park halinde olan Uğur Keskin'in (25) kullandığı 34 FG 4516 plakalı tüp aracına arkadan çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil takla atmaya başladı. Bu sırada arkadan gelen 54 YZ 123 plakalı otomobil sürücüsü Recep Aydın da aracını durduramayarak takla atan otomobile çarptı. Kazada yaralanan sürücü Murat Güz, sağlık görevlileri ve temizlik görevlileri, aracın ön camını kırarak çıkardı. Ambulansa Güz, tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücülerden Recep Aydın, kamyonetin seyir halinde mi park halinde mi olup olmadığını anlayamadığını, arkadan gelirken otomobilin takla attığını, fren yapmasına rağmen duramayarak takla atan otomobile çarptığını söyledi.

Mahalle halkından Bayram Atasoy ise yolun yapılmasıyla birlikte ceplerin kaldırılmasının kazalara sebebiyet verdiğini, önümüzdeki günlerde daha büyük kazaların yaşanabileceğini belirterek, "Hiçbir yetkili önlem almıyor. Sadece yol oldu, güzel oldu diyorlar. Başka bir şey yok." dedi.

Kazayı gören vatandaşlardan Barış Çengel, yol kenarına park eden araçlar ve cep olmamasından dolayı kazaların yaşandığını söyledi. Kaza yapan sürücünün park eden bir otomobili solladığı sırada trafiğin sıkışık olmasından dolayı aracını durduramadığını ve tüp kamyonetine çarptığını anlattı. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Editör: TE Bilisim