En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Malaya Beşer Eğitim Kurumları, merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı memleketinde anmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleyecek. Etkinlikler kapsamında Özal’ı anlatan ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir, liseler arası ödüllü kompozisyon yarışması ile ‘Turgut Özal'ın Türkiye Ekonomisine ve Gelişimine Katkısı’ konulu konferans düzenlenecek.

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ı anlatan ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir, liseler arası kompozisyon ödüllü yarışması ve konferans tertip edildi. 'Türkiye'nin Gelişiminde Turgut Özal'ın Rolü' konulu yarışmaya yüzlerce öğrenci katıldı. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerin ödülleri, kurumun yarın akşam düzenleneceği 'Turgut Özal'ın Türkiye Ekonomisine ve Gelişimine Katkısı' konulu konferansta verilecek.

Konferansta eski milletvekilleri Dr. Alaattin Fırat ile Mehmet Kahraman da merhum Özal'ı anlatacak. Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Zeki Göçer, Özal'ın Türkiye'nin olduğu kadar dünyanın da önemli bir değeri olduğunu belirterek, merhum Özal'ın genç nesiller tarafından tanınması ve hayatından dersler çıkarılmasını önemli bulduklarını ifade etti. Türkiye'nin daha da güçlenmesi için Özal gibi liderlerin yakından tanınması gerektiğine dikkati çeken Göçer, bu kapsamda yarışma ve konferansı düzenlediklerini kaydetti. Göçer, Kongre ve Kültür Merkezi'nde yarın akşam saat 20.00'de düzenlenecek konferansa tüm Malatyalıları davet etti.

Editör: TE Bilisim