AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?

Ergenekon Davası'nın gizli tanığı sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın şüpheli ölümüne ilişkin bomba gibi bir iddia ortaya atmış ve Özal'ı eşi Semra Özal'ın zehirlediğini ileri sürmüştü. Semra Özal'dan gizli tanığın bu iddialarına yanıt gecikmedi. “Turgut Özal'ı Semra Özal zehirledi” iddialarına yanıt veren Semra Özal gizli tanık için “Diline geldiği gibi konuşan garip bir yaratık” ifadesini kullandı.

"AKLA HAYALE GELMEYECEK SENARYOLAR"

Semra Özal avukatı Ali Kemal Sinsoysal aracılığıyla yaptığı açıklamada gizli tanık Selçuk'un İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne verdiği dilekçedeki iddiaların "kasıltı, hayal mahsulü ve iftira" olduğunu belirtti. Açıklamada, tamamen dava dosyasına giren gizli tanık ifadesine dayanılarak yapılan ve "Turgut Özal'ın, şantaj yapılarak eşi Semra Özal'a zehirletildiği" iddiasına yer verilen haber hatırlatıldı.

"GARİP BİR YARATIK"

Haber metninin, bir gizli tanığın gizli tanıklık zırhı altında akla hayale gelmeyecek hayali senaryoları kaleme almasından başka bir şey olmadığı ifade edilen açıklamada şöyle denildi: "Görgüye müstenit bilgisi olmayan, sadece kulak dolgunluğu ile gerçekte olmayan vakıaları sanki vuku bulmuşcasına hayalinde genişleten uydurma senaryoları da mekan ve zaman ilavesi ile kuvvetlendirme çabasındaki, kendini gizleyen bu sözde tanık, insanların şeref, onur, haysiyet ve namus kavramlarını bir çırpıda yerle bir etmekten kaçınmayan, diline geldiği gibi konuşan garip bir varlıktır."

Editör: TE Bilisim