Federasyonu tartışalım ‘Mozaik’, ‘Düz ovada siyaset’, ‘açılım’, ‘öz yönetim’ pkk’ya kıyak dilidir bu dille siyaset yapanın milyonlarca şehidimizin vasiyeti ile dikilmezsek artık hanemizin kapısına dayanırlar.

Üniter yapıyı vatan devlet millet birlik ve bütünlüğünü korumak şehit ve gazilere Türk milletinin geçmişe ve geleceğine namus borcumuzdur.

Türkiye bir bütündür Türk bu ülke insanının tek milli kimliğidir etnik siyaset dili siyonist emperyalist Haçlı tuzak ve tezgahıdır.

Bu tezgahı tersine çevirmezsek namerdiz!

İhanet ve tuzakları parçalamak yıkmak şehitlere namus borcumuzdur. Bunu kabul eden namert kaypak korkak ve sahtekardır!

Türk’e ihanet milli depreme sadece enerji biriktirir.

Şiddeti Allah’ın izni ile Türkün dünyadaki kıyamet provasıdır.

Hiç bir güç Türk milletini test etmeyi denemesin analarından doğduklarına pişman olurlar zira Anadolu bıçağın kemiğe dayandığı Türk’ün ahiretten önceki son kalesidir.

Bu kaleden milli direniş son damla kan son cana kadar devam eder bunu denemek isteyenler ağır bedeli ödemek zorunda kalır.

Milyonlarca millet evladı dünyanın her yerinde şehadete hazırdır kimi satın alsalar da satın alamayacakları milyonlar vatan nöbetinde ama maskeler inerse mahşer yeri dünyada prova edilir tıpkı Çanakkale, Sakarya, Kıbrıs vb. sahneye çıktık. Yine çıkarız.

Türk milleti enerji biriktiriyor oluşacak milli deprem tüm hainleri enkaza çevirmeye yeter!

Ey!

Hesap sahipleri hesabınızı yeniden yapın.

Ülkelerinize tabut bile götüremezsiniz zira toprak altını vatan isteyenlere tahsis ederiz vasfınız ülkeniz hiç fark etmez çünkü dünyanın gelmiş geçmiş en güçlü silahı inanan Türk insanıdır.

Bundan daha güçlü silahı insanlık şimdiye kadar imal edemedi sadece bize biraz kahpe kalleş acılar çektirirsiniz o kadar zafer eninde sonunda Türk milletinindir!

Dünün Haçlı siyonist işgalci müstevlileri günün her türlü küresel emperyalist ve işbirlikçileri tarih boyunca farklılık ve zaaflar üzerinden insan avına çıkmışlardır atılan oltalara sağlanan menfaat ve imtiyazlara aldananlar sonunda hep kaybetti önce yerlerini yurtlarını ve rahatlarını sonra namus haysiyetlerini ve tüm değerlerini heba etmişlerdir.

Son pişmanlık hiç bir fayda vermemiştir. İşte Osmanlının dünkü üç kıta yedi deniz hükümranı coğrafyası bugün hala bu itiraflarla çalkalanıyor.

Zira düne ait insan odaklı yönetim anlayışı güne ve geleceğe bile referans olmaya devam ediyor dün herkes rahattı bu rahatlık adına bir kesim ise kan can verip en ağır bedeli ödüyordu.

Hatay’ı bekleyen acil çözüm önerileri! Hatay’ı bekleyen acil çözüm önerileri!

Oda Türk milletidir o yüzden herkes aklını başına toplayacak bu sefer Türk milleti asla kaybetmeyecek son gülen yine Türk milleti olacaktır.

Editör: TE Bilisim