Dikkatli okuyun tam 5 sene önce yazmışım! Dikkatli okuyun tam 5 sene önce yazmışım!
Söz VATAN'sa biz BİRİZ..
Söz BAYRAK'sa biz  İRİYİZ...
Söz MİLLET' se biz TÜRKİYEYİZ...
Söz İSLAM ise biz ÜMMED-İ MUHAMMED'iz..

BİZ TÜKENSEYDİK...

BİZ TÜKENSEYDİK;  624 Yılında BEDİR MUHAREBESİNDE Tükenirdik Ama Hamdolsun Başımızda Âlemlere  Rahmet HABÎBULLAH (S.A.S) Vardı.!

BİZ TÜKENSEYDİK; 751 Yılında Kırgızistan'da TALAS SAVAŞINDA  Tükenirdik Ama Hamdolsun Rabbimiz, TÜRKLERİ İslâmiyetle Müşerref Kılmak
Ve Avrupa'nın Kalbine İslâm Sancağını Dikmeye NAMZET Göstermek İçin Büyük bir  İSLÂM ZAFERİ  Verdi.!

BİZ TÜKENSEYDİK; 1071 Yılında MALAZGİRT'te Tükenirdik Ama Başımızda Türk'lere İslâmın Koruyucusu Ünvanını Kazandıran Askeri Deha SULTAN ALPARSLAN  Vardı.!

BİZ TÜKENSEYDİK; 1453 Yılında İSTANBULBOĞAZINDA Tükenirdik Ama Başımızda Denize Atını Sürüp 
"Ey Konstantiniyye! Ya Sen Beni Alacaksın, Ya Ben Seni!" Diyen Resulullah'ın  Kutlu Muştusuna Mazhar Olmuş Hazret FATİH SULTAN MEHMET HAN Vardı.!

BİZ TÜKENSEYDİK; 1526 Yılında MOHAÇ'ta Meydan Muharebesinde Tükenirdik Ama Başımızda Osmanlı'ya Orta Avrupa Kapılarını Açan ve Bundan Sonra Tüm Dünyada Muhteşem Sıfatı ile Anılacak Olan Ecdat KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN  Vardı.!

BİZ TÜKENSEYDİK; 1915-1916 Yıllarında ÇANAKKALE'de, 1918-1923 Yıllarında İşgal Edilmiş Tüm Vatan Topraklarında Tükenirdik Ama Her türlü İHANET ve GAFLETE Rağmen Yüreğimizde ÎMAN ve VATAN SEVDASI ile MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Vardı.!

BİZ TÜKENSEYDİK; 15 Temmuz 2016 Tarihinde Tükenirdik Ama "YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE" Diyen BÜYÜK TÜRK MİLLETİ Vardı.!

Şimdi, SON KIRK YILDIR Vatanımıza Musallat Olmuş HAYDUTLAR ve Onların Tasmalarını Ellerinde Bulunduran HAÇ'lılar mı BİTİRECEK BİZİ.?!

15 Asırdır İslâmiyet ve Milliyet Kavramlarını Özümsemiş ve Bu Hasletleri Canından ve Canânından Öte Mukaddes Bilmiş BU MİLLETİ  EKONOMİYLE, TOPLA, TÜFEKLE ve BOMBALARLA BİTİREMEZSİNİZ .!

BİZ İSLÂM'IN ve TÜRK'lüğün KESKİN KILINCIYIZ.!

VE O KILINÇ 15 ASIRDIR KININA HİÇ GİRMEDİ...!

ALLAHIN İZNİ KEREMİYLE GİRMEYECEK VE TÜM DÜNYA BU GERÇEĞİ MUHAKKAK İKRÂR EDECEK.!

Ya Rab! 
Ülkemizi koru! 
Mazlumları koru! Kimsesizleri koru!  Emperyalistlere, şer-şirret, fitne-fesat güçlere fırsat verme! 
Camiler öksüz, müminler garip... 
Cumaları hakkıyla idrak edeceğimiz günleri nasip eyle! Kalbimize inşirah ver! 
Amin 
HAYIRLI SABAHLAR..

Editör: TE Bilisim