Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”

Rum ﴾22﴿
 “O’nun kanıtlarından biri de, gökleri ve yeri yaratması, dillerinizin ve renklerinizin farklı olmasıdır. Kuşkusuz bunda bilenler için ibretler vardır.”

Siyah ya da beyaz,
uzun veya kısa olman değil,
senin ne kadar insan olduğun kalır aklımda...!
“Ben seni insanlığından tanırım…! ”
Insan olmak bir ayrıcalıktır ...

Irkçılık milli değil ama batının var ettiği bir yaklaşımdır. Kökenini Roma-Bizans kültüründen alan Köleci yaklaşımlar, arenalarda insanları aslanlara yem yaparak eğlendi, birbirine kırdırdı. 
Zenci kölelere işkence altında damızlık bir hayvan gibi davranıldı. 
Biyolojik bu evreden sonra felsefi kölecilik bilimsel anlamda geliştirilerek günümüzdeki ekonomik köleleştirme aşamasına gelindi.Küreselleşme temalı yeni dünya düzeni bayat ırkçı stratejilerden hareket eden yahudi ırkçısı bir uygulama haline geldi. 

Hitler, Musolini gibi ruh hastaları ırkçı yaklaşımlarla milyonlarca insanın, ölmesine, sakat kalmasına ve insanların ailelerinin dağılmasına neden oldu. İnsanlık ırkçılığın nelere sebep olduğunu görmüş oldu, ama bundan bir ders alındımı derseniz cevabı asla alınmadığıdır.Milletimize ve insanlığa yapılan uygulamalar ırkçı ve fundamandalist değil de nedir ki?

Bu kuşatılmışlığa çare Milli şuuru güçlendirmektir.Biz Ülkücüler Türkçüyüz yani Türk Milletini seviyor ve insanlık ailesi içerisinde mükemmel bir konumda olmasını istiyoruz. Biz Türk Milliyetçileri Milletimizin mutluluğunu başka milletlerin mutsuzluğunda aramıyoruz. Milletimizin milliyetçiliğe sahiplik bilinci ile elde edeceği başarılarda arıyoruz 

Atatürk, Uygulamalı Türk Milliyetçiliğini başlatmış ama ardınca gelenler bu anlayışı geliştirerek sürdürmekten kaçınmışlardır.!! (Yok etme mücadeleleri de devam ediyor)
Milliyetçiliğin temeli milletini sevmektir duygusaldır. İnsan duygularını akıl terazisinde tartmalı olumlu bir düşünce ile uygulamaya koymalıdır. Ülkemizde Milli duygu yoğun olarak vardır. 
Ama, Milli düşünce henüz gelişim sürecindedir. Bu gelişimi uygulanabilir bir ortak payda etrafında ve çağa uygun biçimde sürekli geliştirmek gerekmektedir.
Her Türk evladı buna katkı vermelidir..
__//Hikmet Aytek

Nizam-ı Alem’e içten talip ol ,
Kızılelma neredeyse ara bul ..
Bağlamasın seni şöhret,para, pul
Hesaplar var, sorulmayı bekliyor
Ölü dünya dirilmeyi bekliyor.
__//AbdurrahimKarakoç
..........
Aleme Nizam verme Ülküsüne sahip Türk Milletini Hiç Kimse Irkçılıkla suçlayamaz..
GÜNAYDIN..
HAYIRLI SABAHLAR

Editör: TE Bilisim