İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
 

Muaviye, Yezit ile başlayıp Vahhabiliğe evrilen, Lawrence gibi beşinci kolların hiç boş durmadığı, Kurtuluş Savaşı’nda mandacı, 15 Temmuz’da dinimizi kullanan FETÖ’cü, yeni sahtekar FETÖ vb. yapılardan Türk milletini ve İslam dünyasını insanlığı koru ulu Allahım!

Kur’an ve Efendimizin yaşadığı Türk milletinin saf duru orjinal haliyle hizmet ettiği mübarek dinimizi bid’atlardan koru yüce Mevlam’

İktidar koltuk mücadelelerine alet etme yarabbi!

Onlara fırsat verme Allahım!

15 Temmuz öncesi ve sonrası ittifaklardan ihtilaf ve sızmalardan koru Türk milletine feraset ve basiret ver ulu Allahım!

“Türk tarihinde; Türk'e karşı bütün başkaldırılar din kisvesi altında yapılmıştır. Hepsinin ortak yanı bir şeyh veya seyit önderliğinde yapılmış olmasıdır. Tek fark var. Yeniçerilere verilen üstün imtiyazlara tepki olarak Türk kardeşler tarafından bir ayaklanma girişimi olmuştur.”

SABRİ ŞENEL / 18.7.2020

Editör: TE Bilisim