Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
 MERAL AKŞENER, LİNÇ KAMPANYASINI ÇÖKERTİ!
MHP nin özellikle son günlerde cereyan eden kurultay tartışmalarında öne çıkan flaş ismi Meral Akşener, paralel iftira ve itibarsızlaştırma kampanyalarının hedefi oldu.Yandaş medya Tvlerine çıkan dünün irtica bugünün Müslüman Türk müfterileri tarafından bir orkestra ahengi içinde koro halinde kalleş bir saldırıya geçtiler.
Bu aslında şuur altında yatan MHP ve Ülkücü düşmanlığı ve parlayan MHP'li isimlere yönelen ucuz ahlak dışı bir saldırıdır. Ağabalarına diyet borcu ödeyen şarlatanların, MHP'yi dizayn etmeye çalışması ve kontrol altında tutarak siyasi alternatif yeşeren umut olmasına engel olmaktan başka bir şey değildir.
Niçin Meral Akşenere saldırıyorlar? Bunu kestirmek çok zor değildir.
MHP Türk milletinin kara talihini yenme konusunda Meral Akşener ile kamuoyunda ciddi bir karşılık bulmuş ve heyecan oluşturmuştur. Toplumda bir sinerji meydana getirmiştir. Hedef bu sinerjiyi yok etmek demokrasi baykuş yada parazitleri, üçüncü dünya ülkelerine has totaliter bir kafa ile yol kesmek, ön kesmek ve parlayan umutları tüketmektir.
İşte dün bitmeyen iftiralara CNN Türk'teki canlı yayında iftira nöbetine çıkan insan demeye bin şahit bir yaratık (!) iftiraları tekrarlayınca, Meral Akşener canlı yayına bağlanıp "iddi ve iftiralarını ispatlayamayan müfteridir" diyerek, adeta çirkin ve iğrenç müfteriyi yerin dibine sokmuştur.
Haber merkezine ulaşan bir çok dinleyici takdir, tebrik ve memnuniyetini bize bizzat ulaştırmıştır. Bakalım iftira sağanağında nòbet sırası kime gelecektir?
İnsanlıktan zerre kadar nasibini alan vicdan sahibi herkes, bu ağzı ile necaset taşıma yoluna başvurmaz. Muhalif-muktedir kim olursa olsun bu kampanyaya tepki göstermek darbelere karşı olmak kadar önemlidir. Zira insan onuruna alçakça indirilen bir iftira darbesi vardır Meral Akşener şeref haysiyet sahibi herkesin onurudur.

(Haberalp)


Editör: TE Bilisim