Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
Kahramanmaraş'ta televizyon reklamlarında gördüğü ve piyasa değeri yaklaşık 400 lira olan dokunmatik cep telefonunu 80 liraya sipariş eden tüketici, kargoyla gelen telefonun sahte ve bozuk çıkması ile şok yaşadı.

Kahramanmaraş'ta yaşayan 20 yaşındaki Zekeriya Okutucu, TV reklamında kampanyalı olarak satılan dokunmatik telefonu piyasa değerinin çok altında pazarlandığını görünce hemen sipariş verdi. 80 liraya aldığı telefonun kargoyla gelmesini bekleyen Okutucu, yaklaşık 2 ay sonra telefona kavuştu. Kutuyu açan Okutucu, akıllı telefon yerine tuşlu, 2. el ve bozuk telefonla karşılaştı. Telefonu iade etmek isteyen Okutucu, karşısında muhatap bulamadı.

2 AY BEKLEDİ

Telefonu bir TV kanalında gördüğünü belirten Okutucu, gönderilen telefonun piyasada 15-20 liraya satıldığını vurguladı. Reklama aldanarak sipariş verdiğini aktaran mağdur tüketici, "Dokunmatik telefon reklamı yapıyorlardı. Gönderilen telefon tuşlu çıktı. Üstelik 2. el bozuk ve çalışmıyor. Bu telefon piyasada 15 liraya bile almazlar, ben 2 ay siparişin gelmesini bekledim." dedi.

ÇİN MALI ÇIKTI

Dolandırıldığını söyleyen Okutucu, "Aldıktan sonra açıp baktığımda telefonun Çin malı telefon olduğu gördüm. Ne garanti ne de başka bir şey hiç bir şeyi yoktu. Sipariş verdiğimiz hattı aradım ancak ulaşamadım, olan oldu. Buradan herkesi uyarıyorum, kimse TV kanallarından yapılan reklamlara inanmasın, ürün alırken 2 kez düşünsünler. Yoksa benim gibi mağdur olurlar." diye konuştu.
Cihan

Editör: TE Bilisim