Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
İzmir’de, yaşları 11 ve 14 olan iki çocuk, üç günde 4 kez hırsızlık yaparken suçüstü yakalanmıştı. Her defasında savcılık ve mahkeme tarafından serbest bırakılan çocuklar, bu gece de hırsızlık yapmak için bir minibüse girdi. Polis ekipleri suç makinesi iki çocuktan birini suçüstü yakalarken, diğeri ise kaçtı.

İzmir’in Buca ilçesinde birçok kez hırsızlık yapan, defalarca da suçüstü yakalanan K.E. (11) ve Ş.A. (14) uslanmıyor. Yakalandıktan sonra her defasında serbest bırakılan iki küçük hırsız gece yine iş başındaydı. Buca ilçesi Gediz semti 637/39 sokakta park halinde bulunan 35 M 8873 plakalı minibüse giren iki zanlı, minibüste bulunan bozuk paraları çaldı. Bu sırada bölgede devriye görevini yürüten resmi asayiş ekipleri tarafından fark edilen iki zanlıdan K.E. kaçtı, diğer zanlı Ş.A. ise minibüsün içinde suçüstü yakalandı.

ÜÇ GÜNDE 5 KEZ SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

İki çocuk hırsız daha önce de bir çok kez hırsızlık yaparken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen iki hırsız, her defasında Cumhuriyet Savcılığı veya nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Hırsızlıktan poliste birçok kayıtları bulunan iki hırsız, geçtiğimiz gün yine suçüstü yakalanmış, serbest bırakıldıktan iki saat sonra bir kez daha hırsızlık yaparken gözaltına alınmıştı.

Editör: TE Bilisim