Türkçülük fikrine büyük katkılar sağlayan Nihal Atsız ve Necdet Sançar’ın kabirlerini ziyaret etti. Mezarların başında dualar edildikten sonra Üsküdar Valide Sultan Camii’nde Cuma namazı kılındı.Cuma namazının ardından Üsküdar Ülkü Ocakları’na geçildi.

 

Burada Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Okan Ertorun, İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Sayın Gökmen Kantar ile il Ocak Yönetimi, Üsküdar Ülkü Ocakları Ocak yönetimi, Ocak Başkanları ve ozanlarımızdan Sayın Osman Öztunç ile Üsküdarlı Ülkücüler Genel Başkanı karşılamak üzere hazır bulunmaktaydı.

 

Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Okan Ertorun yaptığı konuşmada; Sayın Genel Başkanım, Ocağımıza yaptıkları ziyaretten ötürü teşekkür eder,kendilerine  şükranlarımızı bildiririz hoşgeldiniz sözleriyle karşıladı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz; Üsküdarlı Ülkücü gençlerle buluşup, Ocaklı olmanın ve Ülkücü değerlere sahip çıkmanın önemini vurguladı. Burada Türk tarihi üzerine bir sohbet gerçekleşti. Özellikle genç Ülküdaşlarımız tarihi şahsiyetlerden çeşitli örnekler verdiler. Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz gençlerden dileğini şu cümlelerle ifade etti: “Hepiniz bu genç yaşınızda en temiz duygularla ocaklarımızdan bir şeyler öğrenebilmek için buradasınız. Ömrünüzün sonuna kadar bu samimiyetinizi muhafaza etme gayreti içinde olun. Sizin en büyük zenginliğiniz, kalbinizin temizliğidir. Kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük ise, bu duygularınıza menfaatçilik karıştırmaktır.”


Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Editör: TE Bilisim