‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
 Ülkü Ocaklı olmak değerlerimizin kirletilmesine izin vermemektir.
 Ünal ağabeyimiz her ülkücünün olması gerektiği gibi tertemiz, inançlı bir ülkücüydü.

 Yetim hakkı yiyip, uyuşturucu illetine bulaşıp, boğazına kadar pisliğe batanların adı Ünal ağabeyin cenazesiyle bile yan yana getirilemezdi.

 Bilseydik ki bu tür insanların dostlarıda cenazeye gelmiş, onları ay yıldızlı bayrağın sarılı olduğu tabuta dahi yaklaştırmazdık.

 Konjonktürel olmayı adam olmakla karıştıranlar şunu unutmasınlar Hz. Ali Efendimizin buyurduğu gibi her şey aslına rûcu eder.

 Başbakana güvenerek arenaya çıktığını söyleyen korkaklar, karşılarındakilerin BOZKURT olduğunu hiçbir zaman akıllarından çıkarmasınlar...





Sedat Peker ne söylemişti?

30 Haziran'da vefat eden kıymetli dava adamı Ünal OSMANAĞAOĞLU'nun cenazesine geçmişteki tanışıklığımızdan dolayı çeleng yolladım çelengin üstündeki ismimin yazılı olduğu kağıdın MHP'li yöneticilerin talimatıyla çıkartıldığını ise cenazede bulunan dostlarım ve gazetelerden öğrendim.
 Bu haberi aldğımda birden gözümde yakın geçmiş canlandı.Ünal OSMANAĞAOĞLU'nun,Bünyamin ADANALI'nın ve diğer dava adamları adaletsiz bir şekilde cezaevinde tutuldukları için ANAVATAN partisinde,DOĞRUYOL partisinde tanıdğım milletvekilleriyle görüşmeler yaparak bu adaletsizliğin düzelmesi için gayret gösterdiğim günleri hatırladım .MHP'deki milletvekilleri ile hiç görüşmedim.Çünkü onların,haksız yere cezaevinde yatan ülkücüleri kurtaracak yasayı imzalayacaklarından zaten emindim .O dönem en büyük mücadeleyi ise Tekirdağ Milletvekili Enes SÜLÜN bey vermişti.

 ANAVATAN ve DOGRUYOL partisindeki bir çok millet vekili bu kanun teklfine destek vermeyi kabul ettikleri halde o dönem iktidarda olan MHP, Rahşan ECEVİT'in kualisyonu bozacağından çekinerek kanun teklifine destek vermediler. Ayrıcada Rahşan ECEVİT'in o dönemki tüm hakaretlerine sessiz kaldılar.

 Bir kaç yıl önce ise AK parti'nin çıkardığı yasa ile eski ülkücülerin hepsi uğradıkları haksızlıktan kurtulup özgürlüklerine kavuştular. (Yani adalet yerini buldu)
 Acaba Ünal OSMANAĞAOĞLU, MHP'nin iktidar ortağı olduğu zamanda bu yasanın çıkarılmasıyla tahliye olsa kalbi cezaevlerinde bu kadar yorulmasaydı bu genç yaşında vefat edermiydi ? Dolaylı olarak Ünal OSMANAĞAOĞLU'nun ölümünde hissesi olanlar pişkin bir şekilde sırf vefalı görünmek için Ünal OSMANAĞAOĞLU'nun cenazesine katıldılar ve Türk töresine uymayacak bir şekilde orada olmayan bir insanın yani benim çelengimin üstünden ismimi söktüler.
 Bazı genç ülkücü arkadaşlarımız hagi menfaat karşılığında bunları söylediğimi soruyorlar, veya iktidardan korktuğum için mi bu şekilde konuştuğumu söylüyorlar.
 Huzurlu bir şekilde doğumuna 15 günden az bir süre kalan evladımı beklerken haksızlığa uğramış Doğu Türkistan'daki Uygur Türklerine, Kırımda ki kardeşlerimize, Suriye'deki, Irak'taki kardeşlerimize ve tabiki Mısır'da ki, Filistin'deki kardeşlerimize çalışmalarını yakından takip ettiğim, güvendim vakıflar ve dernekler sayesinde maddi manevi katkıda buluna bilmek adına çalışmalar yapıyordum. Yukarıda anlattığım olaydaki gibi cenazeye yolladığım çelenkten MHP yöneticileri ismimi söktüler.(cenazenin ertesi günkü Habertürk gazetesinden merak edenler olayı okuyabilirler) Yani beni Arena'ya davet ettiler. Bende daveti kabul ettim. Arena'ya çıktım. İşte buradayım.!

 Beni eleştiren genç kardeşlerime beş dakkalığına kendilerini benim yerime koymalarını tavsiye ediyorum.Acaba siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

 Lider eleştirilmez diyorlar benim hayat felsefem de sadece Yüce Allah'ın kelamını ileten pegamberler eleştirilmez. Geri kalan herkes eleştirilir.

 Ünal OSMANAĞAOĞLU'nun ölümünden dolaylı yoldan sorumlu olanlar pişkin pişkin cenazeye gidip bu hareketi yaparken. Biz iktidardayken arkadaşlarımızı çıkartmadık AK partinin çıkartığı yasa ile bu insanlar özgür oldu.

 Bu ayıp bize yeter diyip cenazeye gitmemeleri gerekirken vefalı görünüp rahmetlinin cenazesinde milliyetçi camiyadan sempati toplamaya çalıştılar.
 Bu dünyada yapılan her eylemin mutlaka bir karşılığı olur. İsmimin yazlı olduğu cenaze çelenginin üstündeki kağıdın sökülmesininde mutlaka bir karşılığı olacaktır. 

GERÇEK ÜLKÜCÜLER BU PARTİNİN BAŞINA GEÇMEDİĞİ MÜDDETCE NE BEN NE AKRABALARIM NEDE BENİ SEVEN HİÇ KİMSE MHP'YE OY VERMEYECEKTİR. 

Ne zaman ki bu davanın başına layık olan insanlar gelirse onlara hem canımızla hem gücümüzle hizmet edeceğiz. Katkı sağlayacağız.

 Sesini yükselten tüm il ve ilçe bakanlarını görevden aldılar. Cumhurbaşkanlığı seçimininde kaybedeceği ortada ama onlar yerlerinde durmaya devam edecekler. Çünkü en ufak eleştiri yapan herkesi görevden alarak tepkisiz parti oluşturdular. Yirmi senedir partinin başında olup %15'in üstüne bir kere bile çıkamamış olamak acaba mantıklımıdır.
 Hepinizi yani tüm dostları Yüce Allah'a emanet ediyorum.
Editör: TE Bilisim