İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
"Ey insanlar! Doğrusu Biz sizleri bir erkekle bir dişiden yarattık. Sizi milletler ve kabileler haline koyduk ki birbirinizi kolayca tanıyasınız. Şüphesiz, Allah katında en değerliniz, O'na karşı gelmekten en çok sakınanızdır. Allah bilendir, haberdardır." (Hucurat suresi ayet 13) 

Türk milletinin ismini, devletini, bayrağını, varlığını , vatanını savunmak Allahın emri peygamberin sünneti, Ashabının tavsiyesidir.
Hz. Peygamber'in; “Sizin en hayırlınız -kavminin zûlüm ve haksızlıklarını destekleme gibi bir günah işlemeden- kendi soyunu müdâfaa eden kimsedir" Hadis Ebu Davud

Allah bütün milletleri yarattığı gibi Türk milletini de yarattı. Biz Türk’üz Osmanlının bakiyesi her cumhuriyeti kuran halklarda Atatürk’ün deyimiyle Türk’tür. Bu dini ve milli gerçeği anlamaktan aciz siyasal ve ideolojik tetikçi takımı işbaşındadır. 12 Eylülün kara zindanların da ülkücülerin işkencelerine çanak tutan ellerinde darbecilerin Türk milliyetçilerine çektirdiği işkencelerin kan göz yaşı izleri bulunanlar bugün aynı misyonla ısrarla inatla ülkücülere saldırıyorlar.

Türk devletinin birliğini bütünlüğünü savunan ülkücüleri hedef haline getirerek itibarsızlaştırma peşindedirler. MHP ve Ülkücüleri etnik ayrışma bölme siyasetinin önünde tek engel görüyorlar. Biz bu ülkenin böceklerini bile seviyoruz. Haksız yere bir insanı öldürmenin tüm insanlığı öldürme anlamına gelecek bir Türk milliyetçiliği anlayışını savunuyoruz. Türk milliyetçilerinden hainler zalimler Türk düşmanları insanlık düşmanları korkar. Kimse ile bir işimiz yoktur ama bizimle işi olanlar için duruşumuzun refleksimizin son sınırını tayin etmek imkansızdır. Kimseye haksızlık, adaletsizlik, iftira atmayı Allah bize nasip etmesin.

Ülkücü ozanların hepsi Türk milleti milli ve mukaddes değerler sevdalı insanlardır. Milyonlarca vatan ve millet evladının dili, sesi, soluğu birlik ve bütünlük kardeşlik dilidir. Kürdü ve diğer etnik aidiyetleri birlikten bir arada, tek millet, tek devlet tek bayrak olmaktan çıkarma ya engel olmanın haykırışıdır! feryadıdır. Türk milliyetçileri Türk milletinin yediden yetmişe kardeş kabul eden muhabbet sevgi saygı iklimini var etmeyi sürdürmeyi varlık sebebi sayarlar. MHP’nin Genel başkanının emrinde bir ve bütün olarak her türlü fedakarlığa hazırdırlar. Bizim milliyetçilik anlayışımız asla ırkçı kafatasçı değildir. İtalya'da Mussoloni, Almanya’da Hitler ve benzeri faşist yakıştırmalarla Ülkücüleri bir yere oturtmanız tamamen hezeyan hayal ve iftira ürünüdür. Sizde bu kuyruk acısı nedendir? Bu ülkenin tek millet, tek devlet ve yakında 100 milyon nüfusa sahip oluşu emperyal hesapları bozuyor. Bunun önündeki en büyük engel olan teslim alınamayan son kalenin yiğitlerini iftira şantaj provakatör ve işbirlikçi tavırlarla sindiremezsiniz. Başka kapıya yanlış adrestesiniz buradan size umut yoktur. Kavim ırk milliyetçilik anlayışımızın sınırlarını Kuran, sünnet Türk milletinin varlık ve bekası belirler. Mustafa Yıldızdoğan, Ahmet Şafak, Ali Kınık ve Ümit Ateş sadece milyonlarca ülkücü yiğit evlatlardan bazılarıdır. Bu topraklar nice Yıldızdoğan'lar, Şafak'lar, Kınık'lar Ateş'ler yetiştirdi, yetiştirmeyede kıyamete kadar devam edecek.

Buradan kıyamet koptuğunda toprağın altından ve üstünden Türk milleti olarak birlikte gideceğiz. Türk’süz bir gelecek hayali kuranlar avuçlarını yalayacak. Kazanan necip asil şerefli Türk milleti olacaktır.

Editör: TE Bilisim